.

Ośrodek  Przetwarzania  Informacji  –  Państwowy  Instytut  Badawczy


Portal Nauka Polska
dr hab.  Wojciech  Łukasz  Dragan 
Identyfikator: 200594
Profil osoby w systemie wspomagania wyboru recenzentów: 
Wojciech Łukasz Dragan
Profil osoby w systemie Inventorum 
Adres e-mail:  wojciech.dragan@psych.uw.edu.pl 
Klasyfikacja oparta naKBN:
psychologia
Specjalności:psychologia różnic indywidualnych, genetyka zachowania
Miejsca pracy:Aktualne: Nieaktualne:
Pełnione funkcje:Nieaktualne:
Ukończone studia magisterskie: 
2001,  psychologia,  Uniwersytet Warszawski, 
Rozprawa doktorska:
Polimorfizm genu transportera serotoniny i polimorfizm genu transportera dopaminy a cechy temperamentalne postulowane przez regulacyjną teorię temperamentu Jana Strelaua, 21/06/2005,  Uniwersytet Warszawski; Wydział Psychologii,
 
Uzyskany stopień doktor nauk humanistycznych w zakresie psychologii, specjalności: psychologia różnic indywidualnych,  genetyka zachowania, 
Rozprawa habilitacyjna:
Temperament w pierwszym roku życia. Uwarunkowania genetyczne i środowiskowe, 17/03/2015,  Uniwersytet Warszawski; Wydział Psychologii,
 
Uzyskany stopień doktor habilitowany nauk społecznych w dyscyplinie psychologia, specjalności: psychologia różnic indywidualnych,  genetyka zachowania, 
Recenzent prac doktorskich i habilitacyjnych:
Publikacje:


 
 
 
 
Ośrodek Przetwarzania Informacji - Państwowy Instytut Badawczy, al. Niepodległości 188 b, 00-608 Warszawa, tel. +48 22 57 01 400, fax. +48 22 825 33 19, e-mail: opi@opi.org.pl
 
Projekt i realizacja JMC
© 2018 Ośrodek Przetwarzania Informacji - Państwowy Instytut Badawczy

Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celu świadczenia usług i w celach statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, w jej ustawieniach. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies, kliknij „Zamknij”. Jeżeli nie wyrażasz zgody – zmień ustawienia swojej przeglądarki.Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce cookies.

Zamknij informację o cookies